Onze wijnen

Wij verkopen geen wijn aan personen onder de 18 jaar.

Blanc du Nord (2020/2021)

Een mooie droge, witte wijn met de geur van rijp en tropisch fruit. Samenstelling Johanniter/Souvigner Gris. Met de geuren van peer, perzik en lychee. De smaak is vol fruitig met een langdurige afdronk. Goed te drinken bij vis, wit vlees, zuurkool of ander heerlijk gerecht.

Prijs: € 9,50

Rosé du Nord (2021) (Uitverkocht)

Een frisse volle droge rosé gemaakt van de druif Rondo. Met een geur van rood fruit, aardbei, kers, framboos en wat bloemige tonen. De smaak is fris fruitig met een mooie zoetbalans en de nodige spanning. De afdronk is vol, fris en blijft mooi.  Heerlijk op het terras of als aperitief.

Prijs: € 9,50

Sprankelwijn wit du Nord (2021)

Bij deze frisse sprankelwijn komen de aroma’s van rijp fruit u tegemoet. In de smaak gaan de bruisende smaak van de wijn samen met een mooi frisfruitige achterkant voor een waar feest in uw glas. Gemaakt van Souvignir Gris/Johanniter en Muscaris (halfzoet). Heerlijk op het terras of bij een feestelijk gebeuren.

Prijs: € 11,50

Bestel hier

Geïnteresseerd in onze wijn?

Sprankelwijn rosé du Nord (2021)

De parelwijn rosé is een verfrissend genot waar de aroma’s volop naar boven komen. Een half zoete wijn waarbij de bubbels een extra elan aan de wijn geven. Gemaakt van de druif Rondo. Heerlijk op het terras of als aperitief.

Prijs: € 11,50

Rondo du Nord (fruitig) (2020/2021)

Een fruitige rode wijn, gemaakt van de druif Rondo. Vol van smaak, sappig en soepel met tonen van kers en braam. Heeft een mooie afdronk. Serveren op 17 tot 20 graden. Heerlijk als aperitief en bij de maaltijd. Rondo du Nord heeft deels een houten lagering op het eiken houten vat gehad.

Prijs: € 10,00

Rondo du Nord (eiken) (2019/2020)

Een zeer volle rode wijn gemaakt van Rondo met een vleugje Cabernet Cortis. Deze wijn heeft extra 1 jaar lagering gehad op het eikenhouten vat. Kruidige wijn met mooie houttonen waarin de fruitigheid (braam, cassis) bewaard is gebleven. Drinkbaar als tafelwijn bij een kruidige stevige maaltijd.

Prijs: € 11,00

Bestel hier

Geïnteresseerd in onze wijn?

De wijnen hebben diverse prijzen en onderscheidingen gehaald.

Kosten van deze wijnen variëren van
€ 9,50 tot € 11,50,- incl. 21%  BTW.

Vanaf de afname van één doos (6 flessen) is de prijs op aanvraag te verkrijgen. De prijs bij grotere aantallen (privé of zakelijk) is vrijblijvend op te vragen. Natuurlijk zijn onze wijnen ook in mooie cadeauverpakkingen en voor relatiegeschenken te bestellen.

Ook kunnen wij cadeaupakketten voor u samenstellen, zie de voorbeelden.